onze duitse staande korthaar
home onze honden puppies foto's contact links


Wij zijn nu 1 jaar oud
PIP
(teef)

Pip Pip Pip Pip

Pip is super lief. Heeft heel veel energie en is onvermoeibaar. Graven, muizen en mollen vangen en natuurlijk achter de vogels aan (vangen lukt niet zo goed…..) Pip rent niet maar vliegt door de lucht. Mocht ze de grond toch raken is het net een paard.
Haar grootste hobby is het stelen van dingen die niet van haar zijn. Dus af en toe sneuvelt er wel iets, zoals een pet, schoen, sok, stoffer en blik, stokbrood, jas van de stukadoor….. maar ja wiens fout is dat nu??????
Haar grote vriend is Beer, de overbuur hond; daar speelt ze graag mee. Het bijten beperkt Pip nu bij aandacht te kort; Als ik (Margot) sta te koken word ik regelmatig in mijn bil gebeten. Als Pip gaat slapen ligt ze nog in de bench; anders gaan de poten van de houten kast eraan.
Alles te samen genieten we met zn allen van haar en zij hopelijk ook van ons.
We zijn erg benieuwd hoe het gaat met haar broers en zussen en namens Pip een High 5 aan allen.

Groetjes uit de Wouwse Plantage,
Margot, Jan-Erik, Lars, Anna-Lisa en PIPFLINT
(reu)

 Flint  Flint  Flint  Flint  Flint  Flint

Hallo Paps en Mams,
Ik wil even vertellen dat het super goed met mij gaat. Ik ben lekker door gegroeid en weeg inmiddels 35 kilo. Ik heb het hier mega naar mijn zin. Ik mag elke dag spelen en kroelen met mijn vrienden Jasper en Stef, dit zijn de kinderen van mijn baasjes. Ik vindt dit erg leuk, maar vind het soms nog wel wat lastig hoe ver ik hiermee kan gaan. Volgens de baas wordt ik soms te druk en ondeugend, maar dan ga ik meestal weer even lekker slapen en komt het goed.
Met de baas ga ik heel veel leuke dingen doen. Ik ga elke twee weken naar jachttraining. Dit vindt ik super leuk, maar wel moeilijk nog. Ik wil erg graag alles doen en dan moet ik soms gewoon blijven zitten van de baas....onbegrijpelijk! Ok afgelopen keer werd ik zo enthousiast dat ik het prikkeldraad in rende en een gaatje in mijn lip had, maar ik piepte niet dus wat is het probleem. Ook ga ik met de baas hardlopen en fietsen dit is heerlijk en dan kan ik mijn energie lekker kwijt. Ook verstopt de baas vaak brokjes in allerlei puzzels. In het begin snapte ik dit niet maar ik heb ze nu zo te pakken dus waarom neemt hij de moeite nog.
Als het lekker weer is dan ga ik meestal buiten in de kennel liggen, maar het liefst lig ik gewoon op schoot dat past makkelijk jo.
Een lik en een poot,
Flint

O en ik moest de groetjes doen van mijn baasjes Kevin en Shirley en natuurlijk Jasper en Stefonze duitse staande korthaar © 2019