onze duitse staande korthaar
home onze honden puppy's foto's contact links


Amber en Astor zijn trotse ouders geworden van 8 gezonde pups


ZWANGERSCHAP AMBER


7 april 2018: Amber is nu 8 weken drachtig. Het gaat heel goed met haar, ze neemt haar rust goed. Ze probeert van elke deken die ze in de huiskamer tegenkomt een nestje te bouwen, ze begint nu echt nesteldrang te krijgen. De kraamkist staat inmiddels al klaar in de achterkamer, zodat Amber er alvast aan kan wennen. Aan Amber kan je merken dat de pups regelmatig druk in beweging zijn in haar buik. Als je dan even goed kijkt dan zie je ze ook flink bewegen tegen haar buikwand, bijzonder om te zien. In de laatste week die nu aangebroken is, zullen de pups in Ambers buik nog flink doorgroeien. We wachten in spanning af...

31 maart 2018: Amber is 7 weken drachtig. Met Amber gaat het uitstekend, ze is in deze week flink gegroeid. Ze doet het nu ook iets rustiger aan nu ze zwaarder wordt. Het liefst ligt ze overigens voor de warme AGA of bij ons in de buurt. Ze zal de laatste weken niets te kort komen. Ze krijgt alle aandacht die ze nodig heeft en ze wordt extra verwend. De laatste weken voor Amber zijn aangebroken, ze laat ons allemaal nog even in spanning.

24 maart 2018: Amber is 6 weken drachtig. Een bol buikje is nu niet meer te missen. Ze is erg aanhalig, mag graag voor onze warme AGA fornuis slapen, en waar ze helemaal happy van wordt zijn brokken. Ze mag en krijgt nu vaker op een dag brokken.

17 maart 2018: Amber is 5 weken drachtig. In deze week is ze zichtbaar flink gegroeid. In plaats van gewone brokken krijgt ze nu overheerlijke puppie brokjes. Aan dit voer zijn extra eiwitten toegevoegd en zal de groei van de pups ten goede komen.

10 februari 2018: 1e dekking heeft plaatsgevonden.
Als alles goed verloopt zal Amber rond 15 april bevallen van haar 1e nestje puppy'sonze duitse staande korthaar © 2018